Scan 5D . Hi Nak Tanya utk scan 5D brp week boleh buat ? And scan 5D ni bole tau details apa je ?

Hi semua scan 5D penting ke utk buat? Berbaloi X kalau buat? Dilemma Nak buat scan Ni or not. 🥲 Boleh X ibu2 yg dah pernah buat scan 5D bole share pengalaman ? Terima kasih 🙏 #seriusnanya #pleasehelp #firstmom

4 Balas

5D tak penting .. yg pntg 2D detail scan ! …. 5D lebih menunjukkan kepada muka anak yg jelas

saya buat detail scan yang penting. yang 5D ni untuk tengok muka baby je simpan buat kenangan.

32w tak penting. just tengok muka anak lebih jelas boleh tahu details mcm scan 2D je

btul.. better trimester ke 3 masuk 30w bole jadi kenangan dgn bby😍😍