Rasa badan tak sihat

Hi semua. Saya nak tanya. Saya dah masuk 13week. Since beberapa hari ni, saya rasa badan tak sihat. Mcm ada time badan panas mcm nak demam. Ada time okay. Tp sakit belakang tiap kali bangun tidur. Sakit kepala pun. Then saya mmg hari hari rasa nak baring je. Kalau keluar pun tak boleh lama. And diri tak boleh lama. Rasa nak pitam kadang mcm semput. Skrg saya rasa mcm nak demam. Tiba nanti okay. Tp malam je start panas balik and pening kepala. Itu normal ke?

1 Balas

cepat jumpa doktor sis. doktor saja boleh periksa san beri jawapan tepat.