Kepala & badan baby panas

Hi mommies. Nak tanya normal ke kalau kepala and badan baby panas. Baby 2 bulan lebih. Suhu tak lebih 37.5 pun, cuma kadang kadang ada masa panas kadang kadang okay je normal. Baby aktif je. Risau pula#bantusharing #pleasehelp

1 Balas

kalau suhu ok tu tkde apa perlu risau. mcm bany saya kepala dia mmg jenis panas. badan rasa normal tapi kepala panas mcm demam. bila check suhu ok je. kalau dia demam mesti dia tak selesa, nangis dan sebagainya. makin besar nanti suhu dia stable balik. cumanya baby saya jadi cepat peluh part kepala sbb mmg jenis panas dari awal 😂