sebulan tak period

hi semua.. saya nak tanya pendapat.. saya baru kawin bulan 8 haritu.. lpstu bulan 9 terus period kluar macam spotting je. Dokter kata hormon tak stabil. Then saya tggu bulan 10 ni langsung tak kluar period. Tp saya pelik, saya selalu perasan bila keluar macam lendiran mesti macam ada darah sikit sikit. tak banyak pun. Normal ke? ada yg pernah macamni tak.. #bantusharing

1 Balas

check upt sis..kadang hormon pun boleh jadi mcm tu jgn risau.awal2 khwin ada gangguan hormon sikit. normal je sis.