bayi baru lahir

Hi semua .. saya nak tanya .. normal ke kalau bayi bersin .. pastu bila bernafas mcm ada bunyi halus jer .. tapi kadang2 bunyi kadang2 tak .. and then bila die mengerang atau mengeliat mcm ada bunyi lendir ... boleh saya tanya pengalaman mummy semua ... terima kasih ...

1 Balas

Ank sy dlu kuat bersin..hehe..ok je sis normal.tapi makesure pantau slalu prnfsan bby ye.tkut trsedak air liur dye.bila ank checkup,bgtaw nurse or doc.biar deorg cek

5y ago

Ok ... isnin ni checkup .. nanti saya tanya nurse .. terima kasih