Hamil ke tidak ya?

Hi semua saya nak tanya, masa pagi bfore saya period tu upt saya positive tapi tgh hari period lepastu esok upt masih positive Hari ketiga dah negative. Upt yg positive hari first tu sangat samar , second day tu samar tapi lebih jelas dari sebelumnya . Dan saya period seperti biasa utk 3 hari dan lepastu hanya spotting coklat . Bila bersih period saya mula letih , tak lalu makan, pening pening, cepat lapar tapi upt dah negative. Ada sesiapa alami seperi ini ka? #firstmom #seriusnanya #pleasehelp #tolongbagijawaban #TTC

1 Balas

chemical pregnancy. kandungan x menjadi. so turun as period.