Detail scan

Hi semua. Saya nak tanya kalau buat details scan boleh tengok gender juga ke ? Skrg week21. Cadang nak pegi scan week24.

3 Balas

details scan dekat klinik saya start 18-24 minggu.. saya buat detail scan on 22 minggu. and yes sonographer memang akan bagitahu gender terus

Boleh. Sy baru buat details scan 21week. Alhamdulillah dah boleh nampak gender sekali.

Boleh. Detail scan merangkumi gender juga. Saya buat masa 20weeks