Nafas pendek, dada rasa sempit

Hi semua, saya harini dah masuk 27week, ada yg saya tengok 27week dah masuk 7bulan & 3rd trimester, nak tanya, normal ke saya rasa dada saya mcm mengah, tak buat apa pon mengah, pastu nafas pendek, tiba tiba 4minggu kebelakangan ni rasa banyak tenaga, haha tapi tulah, dua hari ni rasa mengah je, nak tidur pon kalau betul2 badan penat baru cepat lena, bp semua okay je. #bantusharing #pleasehelp #firstbaby

18 Balas

saya nak masuk 30 week ni pon susah nak bernafas , mengah jee

Normal je dear. Makin besar kandungan, makin rasa tekanan.

Same… sy tngah alami nye skrng…

normal. nt makin sarat makin seksa

Sme tgh mrasai😌😌😌

normal sis .

normal