Perut Buncit Sebab Angin

Hi semua. Saya first time mom. Dari 8 weeks perut saya tiba tiba membuncit dan banyak angin. Rasa senak nak tidur pun asyik terbatuk batuk sebab angin penuh dok tekan dada and perut. Ada tips tak macam mana nak buang angin? Orang cakap saya macam mengandung 7 bulan padahal baru 2 bulan 😅 #firstmom

1 Balas

kerapkan diri pakai stokin 🤗 sapu minyak panas pada betis & tapak kaki . saya selalu pakai minyak panas tiap malam sebelum tidur je sebab suami pakaikan. nak pakai sendiri tak rajin . kalau sis rajin, boleh pakai 2 3 kali sehari then sarung stokin 🤗 jangan sapu minyak panas pada perut ya 🤗