ANGKAT BERAT 1st Trimester

Hi semua. Saya dah 6 mggu lebih pregnant. Saya lupa smlm saya angkat budak 9.7kg. Excited sangat tgk budak. Lpstu badan lemah sangat smlm. Tp harini dah ok. Agak agak baby dlm perut kita ni ok jugak tak? 🥹🥲

2 Balas

Sis ada rasa sakit tak hari nii? 6 minggu ni dah boleh gi scan sis, inshaAllah dah nampak kantung, kalau ada rezeki boleh nampak heartbeat bb, sampai scan tvs (ikot bawah) sebab jenis rahim terbalik

5mo ago

Takde rasa sakit dah harini. Haritu dah scan sis. Alhamdulillah ada kantung. Nervous utk 8 mggu nanti nak scan heartbeat baby. Harapnya takde apa yg tak baik. Harap dapat dengar heartbeat baby 🥹

Bzjzcuhcchuxxicuxidid