Bila waktu sesuai untuk Scan

Hi Semua, saya baru scan di klinik swasta. Tapi tulis bayi dalam 9 minggu. Saya nak tahu mulai bila bole scan untuk jantina, scan 3d ke 4d untuk tgk rupa. Dan bagaimana nk tahu bayi sempurna tiada sebarang kecacatan atau masalah.#1stimemom #firstbaby #pleasehelp #advicepls #ingintahu

1 Balas

scan jantina seawal usia kandungan 20 weeks .. kalau dh masuk 20 weeks ikutkan baby dah sempurna cuma masih kecil .. tp still bole tahu jantina baby