Dilema TTC

Hello semua. Saje nak kongsi. Beberapa hari ni, saya dah check kalendar, dah tiba waktu subur saya. High peak. OPK macam samar2, tapi apa salahnya untuk mencuba kan. Tapi dah suami yang kerja shift malam minggu ni. Huhu. Nak cakap dengan suami, tapi tak sampai hati lak, takut tak jadi lagi. Yelah dah sumber pendapatan kan. Takpelah, kita cuba lagi next waktu subur. Kalau ada... #12monthsttc

1 Balas

Opk kne hari2 test sis. Bukan time subur ikut kalendar. Sbb kalender tu blm tntu btul2 subur. Waktu subur kita tiap bulan xkan sama. N subur kira 24jam je. Kalau opk samar means xsubur lg tu sis. Cuba lg opk tu. Kalau subur opk tu dua2 line terang