Patut ke pergi konvo waktu 36 minggu?

Hi semua. Saja nk minta pendapat. Sy konvo bulan 11 ni dan waktu minggu tersebut sy dah 36 minggu. Mcm mana eh? Patut ke sy pegi konvo atau postpone? Dah setahun lebih sy tunggu konvo 😭

2 Balas

boleh tapi pastikan sblm pergi konvo tu kesihatan awk dan kandungan mengizinkan. sbb majlis konvo ni mmg penat, tmbh2 klu uni awam. smasa majlis mungkin awk kena berdiri lama sbb nk berbaris masuk dewan, etc. prepare snack, air smntra nk tgu naik pentas.

Boleh je, tapi tengok keadaan awak. Okay ke tak.