perut muncit 😝 vs perut pregnant ♥️

Hi semua, saja nak borak dengan korang harini hehe. Topiknya macam mana cara nk bezakan perut yg buncit mengandungi lemak dan buncit mengandungi anak? Ada ke moms yg sangka dia gemuk lemak walhal dh ada baby membesar dlm perut🤭Jom Komen pengalaman korang sendiri/keluarga/kawan yg pernah mengalami situasi macam ni..

1 Balas

aunty sy, ada anak 2 orang, yang 2nd umur dah belasan tahun. aunty sy ni kategori obes + tinggi. dia ngadu sakit perut sangat sangat, uncle bawak pergi klinik. doktor check, doktor kata ni sakit nak bersalin 🤣. terus refer hospital, bersalin haritu jugak 😂. gelabah uncle pergi giant beli baju baby, beli barang pantang. dahlah anak 2nd tu dah remaja, tetiba dapat adik surprise 😆

1y ago

entahlah sis 😆