Sakit pusat waktu kehamilan 20 minggu ke atas

Hi semua, normal ke tetiba rasa pusat sakit? Rasa mcm tertarik dan sakit. Tadi tido mengiring ke kanan, tiba2 terasa sakit sgt dkt pusat. Bila mengiring ke kiri lagi sakit. Makanya terpaksa la duduk dan usap2 perut. Skrg kandungan 22 minggu.

1 Balas

sama sis. saya ada baca. kalau rasa menekan nekan dekat pusat tu proses pusat nak terkeluar and perut kita membesar. “outie” kot nama dia. cuba sis google “maksud outie untuk ibu mengandung” nanti ada keluar.

1y ago

Ok sis. Thank you ya ☺️