Tengok wayang

Hi semua nk tanya boleh ke pregnant pergi tgk wayang eh.. Sbnarnya sy dh 2 kali g tgk wayang tp 4bulan ke atas la.. hahaa xtau kenapa suka sangat tgk wayang.. Sejak mengandung mmg tk tgk tv kt umah 🤣xsuka tv 🤣 smlm pergi tgk mat kilau bby sy tendang perut kuat betul.. Mungkin dia nk join team kilau pergi selamat kan tanah melayu 😆 .. Pastu nangis pulak part rokiahh kena bunuh tu ayoyo suami boleh gelak kan sy.. Hare sunggoh 😂 #matkilau

3 Balas

boleh jee. cume kalau kuat sgt sound system bby pon boleh dgr dkt dlm perut tu, tu yg die jadi mat kilau sekali tu 😂kan bby kalau bunyik bising dgn terang die akan respond kuat. gitu jela. xde mslh pon nk tgok. nnti lps bersalin elakkan tgok wyg sekali bwk bby. sbb boleh rosakkn pendengaran die.

2y ago

Hahaha ni betul..tgk mat kilau hr tu, yg dkt dlm perut pun ikut bersilat 🤣🤣🤣

Hehehe...sme dgn sye sis...hritu tgk jg cite mat kilau tu...baby dlm perut pun ikut bersilat...rse baby tendang2 kuat smpai gerak2 perut sye....part time rokiahh tu mmg sye nangis teresak2...smpi blik tgk wayang kne perli dgn suami🤣🤣

boleh xada masalah🤗🤗