Tips Cuci, Sterelize & Simpan Breastpump

Hi semua. Nak tnya ibu2 semua akan cuci dan strelize pump dan spareparts setiap kali lps habis pump ke? Sbb anak sy tak direct feed lagi, masih di wad jadi nurse suruh pump 3jam sekali. Cuma sy tertanya2 tiap kali lps pump perlu sy cuci dan strelize ke atau ada cara mudah utk simpan pump yg telah digunakan utk sesi pump seterusnya. Thanks ? #firsttimemom

2 Balas

Boleh study pasal ebm sb handle pump pun sama mcm handle ebm