BABY GIRL SAYA BERSUNAT!!

Hi semua, nak tnya .. ada tak baby girl yg sunat seusia anak sy umur 5bulan? Sy semalam bawak anak pergi bersunat .. lepas ja dr bersunat anak asyik nangis ja, dan start demam .. dia menangis dari kemarin sampai harini , waktu tidur dia terganggu, susu pon dia xnak minum .. badan dah xpanas .. tapi dia menangis mcm kena pukul tu buat sy risau .. ada ke yg mcm anak sy ni selepas bersunat?? Untuk makluman semua, sy dah bawa pergi klinik td pagi .. dokter kata dia ok .. Sy buntu🥲#seriusnanya #bantusharing #firstmom #firstmom #ingintahu

1 Balas

Hi. Mommy tengok kesan sunat tu teruk ke? Kalau anak saya Alhamdulillah nangis kejap je masa doktor sunatkan. Takda demam pun. Tapi tengok situasi, sebab tak tahu anak demam sebab apa kan.