EBM dalam Thermos

Hi semua.. nak tanya...ada tak mommies kat sini yang simpan ebm yg da dipanaskan (disuamkan) dalam thermos utk hantar ke pengasuh? Thermos ni boleh tahan suhu hingga 6-8 Jam.. maksudnya pengasuh hanya tuang dalam botol susu bila perlu. f.y.i... semua alternative lain da guna utk anak² sebelum ni. so terfikir cara ni utk mudahkan pengasuh... tq semuaaa

1 Balas

ebm yg da dipanaskan tahan sejam saja sis. jadi better bg je susu yg beku & dicair ke air paip. bila smpai di rumah pengasuh letak di peti ais bhgian bawah yg biasa. bila nak minum baru panaskan semula