Penat masa pregnant

Hi semua, nak tanya saya dh 21w nk masuk 22. Ada hari saya rasa penat betul rasa nk menangis penat dia. Tapi tk ada buat apa apa pun. Normal ke benda tu? #firstbaby #ingintahu

2 Balas

Emosi 2nd trimester ni mmg mcm tu. Saya pun slama preggy xprnah nangis or sedih. Tp masa 21w tu bercuti kat sabah dah la seharian berjalan dari pagi smpai malam pastu malam antar inlaw pg airport diorng balik kl. Sbabkan miscommunication je saya naik turun naik turun cari smua orng tak jumpa2 lastly menangis depan smua orng. Maybe sbab penat pun iya 🤣

Normal sis.. emosi dah masuk second trimester mmg lain. Sbb baby makin lama makin besar. Tu yg buat emosi kita rasa nak nangis cepat penat. Apapun enjoy je taww ❤️🤰