Sakit dibahagian ari²

Hi semua, nak tanya normal ke rasa sakit di bahagian ari² seperti rasa ngilu/menyucuk? Saya skrg pregnant 21w4d.. Semalam ptg nga baring tetiba rasa ngilu/menyucuk.. Harini pon alami sakit yg sama.. Kenapa ya? Boleh share pengalaman kalau ibu² semua pernah alami benda yg sama.. #1stpregnancy #21w4d

1 Balas

Klau saya dlu , nurse ckap normal .. Tpi nurse suruh saya refer doc klau sy still rasa ngilu / mnyucuk .. Alhamdulillah sume oke .. Skrang pun da brsalin