perut meragam

hi semua . . just nak tanya momies smua pernah tak perut meragam mcm mengulas gulas ? sy kena seharian sampai malam tk boleh tido langsung risau jugak pada baby tapi baby makin kite rasa sakit makin die aktive ? ade yg pernah kena? #20weeks #firstpreggy

1 Balas

Uitt..knape tu..? Kesan sakit perut ni..dari 6jam selepas apa yg puan mkn.. cuba check balik sebelum ni makan apa.. Kalau ia penyebab sakit itu.. Next time cuba elakkan makan.. Ubat pun kena special sebab pregnant .. Terus ke klinik jika sakit berterusan.