Delay period

Hi semua nak tanya , last period saya 16/2 . Khwin 26/2. Period delay and check terus mcm ni . Saya first time so mmg tk thu apa2.

Delay period
3 Balas

tahniah pregnant tu, saya masa check samar2 jugak. nk confirm saya beli clear blue terus dapat detect berapa week.

1y ago

boleh saya punya pun masih samar guna clear blue dapat detect 3w, after 2w pergi scan doc check dah ada kantung and dah 6w tunggu 8w baru scan lg tgk baby pulak.

Ade tu.. repeat je hari2 or setiap 2 hari makesure makin pekat… nnt dah 6-7w blh scan

1y ago

Yeke akak , okey baik terima kasih yee

nanti lg smggu check lg ye. mcm nk positive tu