TCE BABY EXPO

Hi semua.. Nak tanya lah, sape pernah pegi TCE Baby Expo? Berbaloi tak nak shopping barang baby kat sane? ? #TakPernahPergiBabyExpo #KalauMurahNakPegiSebabBulanNiJeBaruAdaOngkosnya. ?

1 Balas

Ada yg berbaloi. Ada yg tak. Sis kena buat list dulu siap2 barang apa yg nak beli. Lpastu letak harga kt list tu kalau beli online harga berapa. Sbb kdg2 online lg murah dari expo tu walaupun barang yg sama. Tp mostly tkde jauh beza sgt pun. Kena compare harga dgn kedai jugak. Mcm contoh breastpump yg saya nk lg berbaloi beli di kedai dari di expo. Hehehe.

5y ago

Hihihiiii.. Boleh lerr try pi nnti.. Dh alang2 dekat dgn rumah.. N then time tu pon nk habis habisan beli brg.. Kang tgguh lg lame, tkot terberanak pulak.. Hahahhahahaha.. Mggu tu je dh msok 32 weeks.. Gigih jugak nk g expo.. 😆😆