Vitamin D3 & pregnacare blackmores

Hi semua nak tanya boleh x mkn vitamin2 ne selain acid folic. Hari tu tanya dr katanya acid folic 5 mg sj dulu . #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Sis baru berapa weeks skrg? Kalau kandungan baru lagi, sis consume acid folid dlu pon takpe, then kalau baby dah masuk 3 bulan sis dah start makan vitamin doktor bagi. Saya pon ada beli yg blackmores pregnancy punya. Saya baru mkn 2/3 biji je lpastu Saya stop makan. Sbb kawan2 ckp jgn bnyk sngt mkn vitamin risau plak risiko lebih kat anak. Saya mkn yg doktor bgi tu je.

2y ago

esok genap 8 minggu sis . ok sis tq