CONFINEMENT LADY

Hi semua! Nak tanya bagi yg berpengalaman ambil CL, boleh tlg suggestkan berapa hari paling baik ye utk kita hire CL? 21 hari? 30 hari? 44 hari? Dan anyone ada suggestion CL mana yg best dan boleh cover area Penang? Pls share ye! Thank you!!

2 Balas

Kalau mampu apa salahnya, bagi ckup smp habis pantang pun bole. Semua ni bergantung “duit” masing masing. Kalau mampu amikla

1mo ago

Terima kasih sis.. sy dah booking dah 😊 cuma still duk fikir sama ada nak ambik 30 hari atau 44 hari.. sbb ada org cakap kalau 44 hari terlalu lama & merimaskan 😅 sbb tu nak dapatkan pandangan yg lebih berpengalaman ❤️

Takyah lama2 terutama kalau duduk serumah. Nnt rimas. 😅 mengurut pn tak payah lama2 pn sebenarnya.

1mo ago

Tula.. kalau 30 hari okay kot ye?