Confinement Lady Area Puchong/Selangor

Salam, boleh tak sesiapa share pengalaman ambil CL? Saya 1st time pregnant, nak tau berapa hari ye yang okay untuk ambil CL ni? Boleh suggestkan CL yang servis okay. Terima kasih bebanyak yang sudi share.#pleasehelp #confinementlady

1 Balas

wasalam.. hi mummy sy ada kenalan yg duk Kajang. tp cover juga area puchong. kalau sis nak, sy boleh bg no hp. sbb aritu sy berpantang kat puchong dan just upah dia dtg ke rumah utk berurut (satu badan & lancarkan susu badan) dan bertungku. lepas org bersalin, dia ada ambil service juga cuma sy tak pasti dia cas berape.

3mo ago

sy da 4 kali minta urut dgn ummi ni 😅. mls nak tukar2 sbb da tahu bdn org mcmn. 1st time sy minta urut, pergi rumah ummi ni. ada bilik khas. masa tu sy bru lepas keguguran. minta berurut dan bertungku. bila da lepas bersalin, minta ummi dtg ke rumah 😌