Baby tak berak

Hi semua. Nak tanya baby saya 1 month 6 days. Biasa setiap hari berak 2-3 kali sehari tp smlm baby tak berak. Saya bf n campur susu formula. Sepatutnya baby kena berak sehari berapa kali? Terima kasih. Harap mommies semua dpt membantu.

1 Balas

Klu bf baby mmg jarang berak. Klu fm yg kena berak setiap hari. Mcm sy pn cmpur bg ank susu. Kdg 2-3 hari sekali dia berak. Sekali berak msti byk. Janji perut dia x keras, byk kentut n x meragam.

4y ago

Dutchbaby