Covid-19 second booster

hi semua, nak tanya, ada tak yang ambil second booster untuk covid? kalau ambil, memang digalakkan ke? kalau tak ambil, kenapa? saya dan suami bercadang nak ambil booster, memandangkan saya pun tengah pregnant. so kami cuba untuk utamakan kesihatan dan keselamatan awal. kongsikan pandangan korang pls? ❤️ #bantusharing #COVID_19Vaccine

1 Balas

sʙʟᴍ ᴘʀɴɢᴛ ᴘᴜɴ sʏ ɴɢɴ sᴜᴀᴍɪ ɴᴋ ᴀᴍɪᴋ ʙᴏᴏsᴛᴇʀ... ᴅɴɢʀ ᴍᴀᴋ sʏ ᴄᴋᴘ xᴘʏʜ ᴀᴍɪᴋ ʙᴏᴏsᴛᴇʀ ᴛᴋᴛ ᴀᴅ ᴋᴇsᴀɴ ᴀᴘᴀ2...sᴏ sᴋʀɢ sʏ ᴘʀɴɢᴛ 7ʙᴜʟᴀɴ sᴛɪʟʟ xᴀᴍɪᴋ ʟɢɪ... sʙʙ ʀᴀᴍᴀɪ ᴄᴋᴘ ʙʜʏᴀ ᴀᴍɪᴋ ʙᴏᴏsᴛᴇʀ ᴅᴏᴋᴛᴇʀ ᴘᴜɴ xᴅᴀ sᴀʀᴀɴ sᴜʜ ᴀᴍɪᴋ