Pengalaman bersalin di HTA, KL

Hi semua. moga mommies dan babies semua sihat2 belaka ye. Saya nk tanya berkenaan hosp Tunku Azizah, KL. ada sesiapa yg pernah bersalin di situ? sebelumni saya bgitahu nurse nk bersalin di HKL, then dia tulis di buku pink saya HTA,KL. search google semua banyak yg bgitahu HKL dah tak handle bersalin, HTA yg ambik alih sekarang. Plus saya lalu semalam bangunan “hopsital bersalin” situ mmg agak usang. banyak org2 hospital parking kenderaan saja. Jadi saya nk tanya mommies yg dah bersalin di HTA dlm masa terdekat ni, benda apa yg perlu bawak ke labor room ya? byk pengalaman saya dengar dan baca setiap hosp berbeza beza barang baby yg dorang mintak. ada yg nak diapers 1 pack besar taknak ade koyak or bekas kita buka lgsung alasan hygene. Dan lg satu betul ke ni hospitalnya? maksudnya saya akan walk in masuk lobby atas tu je ke nanti? Thanks in advance mommies 🤗

Pengalaman bersalin di HTA, KL
2 Balas

Saye pon nak beranak hkl mulanya tapi nurse cakap hospital situ tak terima org bersalin refer kalau emergency baru pihak sana terima idk lah so decide refer hukm jela senang

yes location betul dah tu, nanti pergi register di pink register dr entrance palang tu ke kanan dah boleh nampak tmpt register pink

2y ago

okay awakk terima kasihh!! ❤️🤗