Kuat berjalan

Hi semua, maaf nak tanya. Sy pregnant masuk 6w. Takpe ke sy kuat berjalan? Before nie pernah silent miscarriage sbb bby takde heartbeat. Risau kali nie, sy terpaksa jalan selalu naik turun tangga sbb kerja as direct sales. Setiap bulan ada target. Rasa nak resign tapi fikir komitmen. 😓

2 Balas

Cuba negotiate dengan HR atau bincang dengan manager/ leader atasan awak. Semoga dipermudahkan sis

kalau dah terbiasa since sebelum pregnant, should be no problem. jgn terlebih aktif sudah