Nipple Confused?

Hi semua maaf kalau soalan saya merepek. Biasa baby kan nipple confused ni dengan botol kan. Tapi anak saya pelik . Dia confused nipple saya dengan nipple bapaknya ? Seminggu kebelakangan ni dia taknak langsung direct feeding dengan saya. Sampai menangis2 kalau saya acuh ke mulut dia padahal dia tgh lapar. Tp kalau duduk dgn bapak dia laju je nak menerkam nen bapak dia. Allahu pening dah ni apa nak buat. Please ada ke siapa2 pernah jadi macam saya #3months23days

1 Balas

Mungkin sis boleh letakkan krim atau coklat di puting kamu dan mungkin ia dapat membantu. Maybe ia dapat attract si kecil minum susu badan kamu.