Tahi baby likat #1stbaby

Hi semua, maaf gambar kurang menyenangkan. Nak tnye saya baby 27 hari. Saya mix BF dengan formula, tp tahi baby mcm likat. Maksudnya okay ke atau tak serasi ya formulanya ? Okay ke kita bagi baby campur2 minum dlm sehari tu ? Sbb susu badan saya tak cukup utknya.

Tahi baby likat #1stbaby
2 Balas

klu campur2 mmg mcm tu puan.Slagi najis tak keras...pekat tu ok..mmg mcm tu...jngn cair(cirit)klu keras atau cair..tu tnda formula x ngam dgn baby.

6d ago

biasalah..sbb pekat mcm tu lah...pstikn jgak dia x kmbung ya mom..

Teruk benar typo ni puan. Bayi kan. 😅 Maaf tiada pengalaman susu formula. Harap puan privacykan gambar ni. Ada fungsi untuk privacy gambar tu.

6d ago

Hikhik