ingin tahu

semua klinik swasta blh g comfirm kn pregnant ke..ke klinik swasta yg terpilih ja..contoh cam klinik azhar dan rakan2 tu blh pi ka..sapa da pgalaman blh share..#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Sy buat dkt klinik azhar. Tp blh call dulu klinik tu tanya ada buat perkhidmatan ultrasound tak. Klu ada awk terus dtg saja. Make sure jgn kencing supaya sng nk scan.

2y ago

baik terima ksih..smoga awk dimurah kn rezeki dan dipermudahkan segalan urusan..aminn