UPT Clearblue tepat atau tak ya ?

Hi semua. Kalau guna clearblue test , adakah result dia mmg accurate ? Saya saje test sebab rasa bdn tak brp okay and letih. Due date period saya sepatutnya 14 April. Saya dh cuba semnggu awal. Dan bila waktu sesuai utk buka buku merah sebab saya pernah ada keguguran sebelum ni ? Terima kasih. #firstbaby

UPT Clearblue tepat atau tak ya ?
2 Balas

Congrats. Clearblue normally tepat. Boleh test sekali lagi apabila lepas due date period. Dapatkan scan dari klinik dr minggu 6-8 dan kemudian boleh buka buku pink di KK. Call dulu buat appointment dan tanya apa dokumen yg diperlukan. Kalau letih, dapatkan rehat secukupnya.

mmg accurate sis .. alhamdulillah .. tepat dr kiraan minggu .. even scan pon same .. now another two days before admission n induce tok bersalin 🤲🏻😆