SERAH DIRI (IOL) 8 OKTOBER BABY OVERDUE

hi semua ibu2 , apa khabar? diharapkan semua sihat sentiasa sambil menunggu proses untuk bersalin cahaya mata masing2... sy dapat tarikh serah diri pada 8 Oktober 2022 ... persoalan saya, ada tak ibu2 di sini ada pengalaman serah diri kerana baby overdue, tp bila sampai hospital, doktor suruh balik dan dtg semula 2-3 hari kemudian? boleh tahu sebab apa ya? atau bila tiba tarikh ditetapkan doktor di klinik kesihatan tarikh serah diri ke hospital.. doktor di hospital proceed utk warded n induce ? sbb saya tiada masalah gdm , cuma overdue. lain2 pergerakan baby masih normal, bp, hb, semuanya masih normal lagi. cuma tanda bersalin tiada. #firstmom #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

sy ada tnya doktor klinik kesihatan kejap td. ada surat ke. dia kata cuma bagi buku pink ne je. and dia dh type IOL bertarikh bila.. mmg mcm ne je ke bawa buku pink ne ke hospital nnti...

2y ago

thanks alot ya iera ☺️