MAKAN MAKANAN TIN

Hi semua, ibu mengandung ni boleh makan makanan tin ke... Rasa nak makan kari ayam tp kari ayam yg jual dalam tin tu je yg saya ada selera 😅#seriusnanya #pleasehelp #firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Balas

ikutkan mknan dlm tin nie xelok sgt...sbb ada bhan pengawet,tp klau skdar nk mkn rsa hilang mngidam blh je ..xblh mkn sllu...blh search google tntang mknan dlm tin utk ibu hamil ..mcm sy bila pregnant nie nk mkn apa2 search google dlu atau tgok dlm apps nie apa yg blh mkn atau x..risau tkut tersalah mkn effect kandung plk..mklum la first bby kita belum knlpasti tubuh bdn kita lg .. tkut mknan tu org lain blh mkn elok je,klau kita mkn tkut xssuai effect lain .. so klau bab2 mkn nie kena berhati2 jgk la

boleh je ☺️