pleaseHelp

Hi semua … Harini saya dah 35weeks . Tengah malam tadi tiba2 rasa leaking tapi yang keluar tu macam lendir/keputihan yang bau dia agak busuk masam2 gitu . Apa ye tu ? Perlu tak saya pergi hospital terus nanti ? #firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

4 Balas

Kalau lendir berbau berwarna tu better g klinik. Ketuban leakinv Mmg xda bau. Tau2 basah je

tu keputihan sis. kalau tak gatal/berwarna hijau atau kuning, tak perlu gi hospital.

klau mcm jd gatal ke ijau ke kne g klinik la

klau berbau tu keputihan

2y ago

Oh ya ka , so perlu tak pergi hospital ek ? Ke tak perlu ? Normal ke ?