DPO12, Clearblue digital Positive

#AT Hi semua. Hari tu DPO10 saya ada share result UPT yang samar2 selepas ttc dari OCT2022. Dan pagi ni DPO12 saya guna Clearblue digital Alhamdulillah positive 1-2weeks. Nak tanya, normal ya saya start rasa cramp, selalu nak buang air dan cepat lapar? 😅 Nak tanya juga, hubungan dengan suami boleh macam biasa ke early pregnancy ni? Risau akan ada effect. Terima kasih semuaa! #firstmom #firstbaby

DPO12, Clearblue digital Positive
16 Balas

utk awal permulaan jgn dlu sis hubgn kelamin...tggu embrio tu dalam 3 bulan kuat sikit baru sis boleh beehubungan

jika anda ttc elakkn bersama di peringkat awal ini shingga janin mula kukuh kedudukannya (selesai trimester 1)

normal puan. boleh je berhubungan kalau takde bleeding.

1st trimester better elakkan bersama sb ade risiko.

Dapatkan nasihat doktor

Normal. Tahniah