Makanan penambah hb

Hello semua, esk sy dah masuk 29minggu dn 8hb ni nak kena jumpa pakar. Mmng sblm ni sy mkn ubat maltofer 3 biji dgn iron tpi asyil tk naik . Zincofer, iberet dah try mkn tpi mmng tk ngam boleh kena pening seharian sampai susah nafas. Boleh tk ibu ibu suggestkn sy makanan sayuran selain kangkung, bayam, atau hati ayam, kerang, .. klau boleh buah sbb sy dah try msk smua mskkn lauk cra cra yg dajar oleh nurse untuk msk sayur tpi hb tetap low. Skrng hb 9.1 .. sy buntu dn perluk bantuan serta sokongan emosi ….#bantusharing

9 Balas

Awak try minum pati delima gulsan sya minum tu bru naik hb slalu bawa 10 je smjak amal pati delima tu 2kali shari alhmdulillah dh naik dh skrg

12mo ago

skli makan tu 1 sudu ke sis?