Umbilical Hernia

Hi semua... baby sy br berumur 1 bulan 19 hari. 2 hari lepas sy br perasan pusat mcm gelembung terkeluar, ingtkan normal nnti akan kecut lepas tuam tp smpai sekarang tak... ade tak ibu2 kt sini alami bende yg sama? Ade petua selain surgery? #firstbaby #bantusharing

Umbilical Hernia
2 Balas

ank sya pun mcm ni jgk..sya letak hirisan ibu kunyit ats pusat lps tu pkaikan barut..jika barut takde boleh pkai pampers yg jnis pants snang nak tekap tak lari2 tu ibu knyit..alhamdulillah psat anak dah rata..kna rajin bt hari2..

3y ago

t.kasih bg tips

Sama la lebih kurang ank sy dulu tertimbul sikit. Rajin tuam perut baby jgn biar.. Mcm ibu2 bertungku

3y ago

okay t.kasih👌🏽