PAMPERS ASYIK BOCOR

Hi semua . Anak saya dah 2 tahun . Malam malam kerap sangat pampers bocor habis basah tilam tak sempat nak tukar . Ada cadangan tak ibu ibu ? Normal ke masuk 2 tahun banyak kencing ? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

pakai pampes brand apa tu? dah cuba mamypoko extry dry (pek kaler biru)? kalau kencing banyak, still rasa kering kat permukaan pampes tu. so anak akan tidur lena juga. sebab saya pernah ambil tisu, tekan2 atas permukaan pampes yg dah kembung tu. memang xbasah. patut la dia tidur lena uh ya, better u beli sekali pelapik tilam waterproof. next time muntah ke kencing ke, tilam selamat. just tukar cadar je. beli laa 2 buat spare.