Tolong saya

Hi Semua , ada tak yg berpengalaman baby umur 2 hari kene warded sebab demam ? Check baby kuning 140 dan masa pregnant saya tak ada gbs . Bole share ? #firstmom #ingintahu #advicepls

2 Balas

Maaf tiada pengalaman sebab demam. Baby saya warded sebab jaundice 222 pada hari ke-7. Semoga baby cepat sembuh 🌹❤️

Saya baby kuning kena warded smlm alhamdulillah harini dah boleh discharge. Saya baby kuning sebab saya jenis darah O ,