Due 18Jan2023

Semoga semua mommy yg akan melahirkan nanti dipermudahkan urusan... Nervous sangat ni tp dlm masa yg sama excited juga sbb bakal jumpa anak first nanti 😍 #firstmom

11 Balas

semoga urusan awak juga dipermudahkan😘❤️. sy yg 2nd baby pon still nervous. due 8.1.23 ni. baby still enjoy in my tummy. mama dia yg naik risau. masa abg dia dulu keluar wktu 38w2d😅.

1y ago

most wc awak🥰. itu la xtau. kalau dpt rezeki 1.1.23 cntik juga tarikh😆.

due sama belum ada tanda lagi td rasa berat tu dh ada dah.. tidur pun 3-4j je tu pun susah nak nyenyak 😅.. kalau dpt kuar 1.1.23 best gak.. baby new year😄

1y ago

baby new year ni masih selesa dlm peyut mommies² nya 😄

14/1 .. ank 3rd .. nervous semua ada ... harap² bby keluar sblm due .. semoga ibu² semua dipermudahkan urusan bersalin sihat ibu dan anak..

1y ago

nervous x boleh bawa bincang tp excited juga... semoga dipermudahkan ❤️

amin semoga semua urusan awak dipermudahkan 🤍 doakan semoga baby saya keluar ikut due #19jan boleh sama dengan tarikh anniversary 🤣😂

Sy due 15/1 ni..masih blom ade tanda2 lg, huhu. Semoga dipermudahkan urusan kite sis🥰

1y ago

Due kita smaa sis 🥰 sma blom ada tanda lgi

Eh eh sama duee laa 😍 semoga dipermudahkan urusan ye 🤍

1y ago

❤️ kann.. semoga kita semua dipermudahkan nanti

sy 19jan.makin berat..semoga dipermudahkan urusan

Berkerja ke sis??klo kerja dah start cuti atau belom??

1y ago

yaa bekerja.. tahun depan start cuti dah 😅 exercise dekat rumah la lepas ni mengemas haha

17/1 due...nervousss😭😭😭😭

1y ago

semoga dipermudahkan urusan kita semua Aaminnn..

Semoga d permudahkan. Aamiin

1y ago

Allahuma Aamiin ya Mujib