Semoga ada rezeki lagi.

Semoga saya ada rezeki utk hamil lagi. Hari ke3 gugur ♥️

Semoga ada rezeki lagi.
22 Balas

salam takziah ya sis, insyaallah pasti ada rezeki lagi pas nie, sy pun pernah melalui jga sebelum nie,3x keguguran Alhamdulillah berkat doa dan kesabaran sy dgn suami,genap 4thun perkahwinan kmi Allah kurniakan zuriat jga,skg dah 35week,doakan semoga sy dipermudahkan bersalin Aamiiin 🤲🤲🤲🤲

2y ago

Aminnn Semoga dipermudahkan sis ♥️

salam takziah..sy pun pernah gugur ank ke4...sakit gugur meraung sorang diri dlm tandas.pergi kat hospital,time tu sakit 5/10 doktor suruh balik dlu, sampai je rumah terus darah keluar byk..tahap sakit 10/10.

sama sis. sy bleed 2 3 hari fresh blood, tp kuantiti sikittt je. alih2 smlm scan rahim dah kosong. doktor sahkan complete misscarriage. semoga ada rezeki sy lg.. #1stbaby #ttc

2y ago

2kali -ve. doctor dgn nurse pening dah. masa tu dkt PAC dh. pdhal 3hari lepas upt +ve tp weak positive. smlm check rahim, kosong. so doctor sahkan complete misscarriage. ni mc seminggu..

inshaAllah..doa je byk2..jgn pernah putus doa...sbb sy pon 3x miscarriage...alhamdulillah stlah 3tahun ni baru ada rezeki Allah bg

Aamiin 🤲🏻🤲🏻 Ya Allah Kau tiupkanlah roh-roh dalam rahim setiap wanita yang ingin menjadi seorang ibu

2y ago

Aamiin ya mujib

Salm takziah sis. Smoga ade rezeki lain nnati utk sis. Sis consume jela folic acid . Awal2 bagus taw

Terima kasih semua ♥️♥️ in shaa Allah aminnn utk semua doa yg baik2 ♥️♥️

Salam takziah..semoga dia akan dimurahkan rezeki dan kuatkan semangat 🤲💪👌

Amin2..inshaAllah tk lama lgi akan ade rezeki lgi,sabar ye sis,bnykkn rehat...

awak kuat kan semangat ...inn shaa Allah ALLAH akan beri lagi tuh 🤲