warded

semoga dipermudah kan...tak ada tanda....tp sakit mcm contraction...cek spital..dh 3cm...terus tahan wad...doa kan sy dipermudah kan semua urusan...sy doa kan momy yg lain pon dipermudah kan segala urusan..aamiin #38w3d

warded
9 Balas

Boleh saya tahu sakit contraction tuh mcm ne . Saya pon tngh rase sakit tapi ta sure tuh contraction ke ape . Sbb ta de turun tanda darah atau air ketuban . Tq

4y ago

Ok terima kasih ye . Saya dri 36 week da bukak 1 cm and perot sllu mngeras tapi dr suruh balik dlu . Skrg pon asik mngeras tuh yg ta thu skitnye mcm ne