Kedudukan baby melintang

Semlm g check up n bt detail scan utk 21 mggu...ms scan, doc bg th kedudukan baby melintang (songsang)...tp doc bg th x perlu risau, baby msh kecik...nanti baby akn pusing dgn sendiri... Hrp2 next month kedudukan baby x songsang...ada x mn2 ibu pengalaman mcm sy? Mntk tlg share skit petua @ tip...#firstbaby

1 Balas

baby masih kecil jadi dia akan pusing ikut keselesaan...tunggu dh 34-36 weeks if still melintang x pusing...doc akan buat sesuatu..tips banyakkan brsujud..mcm senaman..boleh try