Saya lambat period 2 hari. Lepas cek ternyata positif. Tapi apasal ada darah keluar? Mohon solusi🙏

2 Balas

ada banyak jenis. darah spotting mcm awal period tp dtg sekejap dan sikit -> most likely implantation bleeding. darah turun byk dan panjang mcm period biasa -> tak normal tp plg bagus klu ada je blood spotting boleh refer doktor terus. kdg boleh jd benda biasa, kdg akan dimonitor takut miscarriage terjadi. tp ada juga yg tgh pregnant pun period dtg. ni jrg berlaku. check dgn doktor ya.

3y ago

ok terimakasih banyak 🙏🙏

Sis period ke pregnant darah tu?