upt

Semalam sy check double line..tapi ptg nie mcm ad drah kuar..ketul kecil2 jea..n ad drah skit...knp yea??

upt
2 Balas

Saya pun sis msuk 8 minggu minggu ke 6 saya ada bnyak keluar darah trus ke hospital doktor scan alhamdulliah xda apa2... Dktor ckp ada luka d dinding rahim dan salah 1 svb myb kencing kotor... Apa2 pun better ke hospital... Supya xda keraguan d hati... M9ga xda apa2 sis.. Saya pun tengah jga juga sbb masih awl.. Moga d permudahkan..aminnn

4y ago

Ok sis

Maaf sis, saya pun kurang pasti sebab tak pernah experience yg sama masa pregnant. Better sis segera ke klinik untuk dapatkn kepastian. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye sis. Aamiin 🤲🏻💕