Sharing pengalaman.

Semalam saya sakit perut, saya ingat sudah masanya tp rupa nya false contraction. cek sana, cek sini bukaan cuma 1cm je, jantung baby okay, semua okay. dorang tak nak admit saya semalam sebab mungkin makan masa yg sangat lama dalam hsptal. tapi dalam 2 hari, saya kena admit kalau tak de apa pun jadi. first mom, rasa trauma pula dengan semua yg berlaku semalam. tapi hari ni rasa baby gerak okay, rasa okay sikit dengan apa yg berlaku semalam, tapi masih rasa sakit juga bawah perut ni masa baby gerak. memang macam tu kah? if baby okay, im okay. #firstmom #bantusharing

1 Balas

dah berapa week sis? biase 1st mom mostly lambat bukaan, ade jugak yg cpt..

7mo ago

39w 5d sudahh. tp belum ada apa" lagi.